4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: YARDIM LÜTFEN GOOGLE SORUNU

  1. #1
    Member
    Üyelik tarihi
    Oct 2010
    Mesajlar
    51
    Tecrübe Puanı
    14

    Standart YARDIM LÜTFEN GOOGLE SORUNU

    ARAMA YAPTIGINDA BU YAZI CIKIYOR Bu mağazada PrestaShop yazılımı kullanılmaktadır.

  2. #2
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2010
    Yer
    Türkiye/Samsun
    Mesajlar
    1.668
    Tecrübe Puanı
    15

    Standart Cvp: YARDIM LÜTFEN GOOGLE SORUNU

    Siz sitenize düzenleme yapmadan önce google sitenizi indexlemis olmali. Sitenizin seo fonksiyounu dogru bir sekilde düzenledikten bir müddet sonra yani spider ziyaretinden sonra düzelecektir. Sitenizi tamamen düzenledikten sonra google botu cagirmak suretiyle sitenizin daha cabuk ve hizli indexlenmesini saglayabilirsiniz. Bunun icin önce googlede hesap acarak webmaster tools sekmesinden sitemap ile daha hizli saglayabilirsiniz. Bu durumda siteniz birkac gün icinde indexlenecektir.
    Kolay Gelsin
    ithalat-ihracat danismanlik : http://nepasun.com

  3. #3
    Member
    Üyelik tarihi
    Oct 2010
    Mesajlar
    51
    Tecrübe Puanı
    14

    Standart Cvp: YARDIM LÜTFEN GOOGLE SORUNU

    anladım hemen yapayım ozman çok tsk...

  4. #4
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2010
    Yer
    Türkiye/Samsun
    Mesajlar
    1.668
    Tecrübe Puanı
    15

    Standart Cvp: YARDIM LÜTFEN GOOGLE SORUNU

    ÖNEMLI: Google kontrol paneli webmaster tool sekmesinde google bot cagirma isleminde dikkatli olmalisiniz. Sitenizde yapmis oldugunuz her düzenleme, ürün ekleme vs. islemlerinden sonra admin panel/moduller/google Sitemap mudlunden sitemapinizi günecelleyiniz ve google kontrol paneldende sitemapi güncelledikten sonra google botu cagirabilirsiniz. Google bot cagirma islemini her düzenlemede birer kez cagirin. Luzumsuz yere google bot cagirma islemini tekrarlamak sizi SAND BOX yani spam olarak algilayip kara listeye alma tehlikesi vardir. Yani lüzumsuz bot cagirdiginizda googlebot yeni birsey bulamadiginda sizi izlemeye alacaktir. Hatanizda israr etmenizin sizi googleden tamamen silmek yada en arkalara atmak tehlikesi vardir. Seo islemlerinde kendinizi google olarak kabul edip ona göre davranin. Gereksiz back link (link degisimi), Sitenizin icerigi ile uyumlu aciklama ve anahtar kelime kullanmayi tercig edin.(Hatali Örnek: Siteniz parfüm satisi icerikli ancak anahtar kelimeler kitap, mücevher araba lastigi gibi) Dogru yapmis oldugunuz uygulamalarda google sizi mükafatlandiracaktir. Page rank eski önemini yitirmistir. Google sitenizin hitine, popülerligine, ve dogru düzenlenmis icerige göre degerlendirmektedir. Google daha cok web sitelerde kidem uygulamasi yapmaktadir. Yani eski tarihli indexlenmis sitelere öncelik tanimaktadir. Yapacaginiz her dogru uygulama size ön siralara dogru kademe atlamak seklinde mükafat olarak dönecektir. Google"nin aptal olmadigini biliniz. Sanal hit artirma uygulamalarindan kacinin " bir takim programlar ile sanal giris cikis", Ücretli olarak reklam yapan hit artiracagiz, pr"nizi artiracagiz diye talapte bulunan her hangi kisi veya firmalara kanmayiniz. Google ücüncü sahislar ile bir anlasma veya partner sözlesmesi yapmasi sözkonusu degildir. Yapmaniz gereken google kontrol panelini dogru olarak kullanmak ve prestashop sistemin seo uygulamalarini dogru sekilde uygulamak yeterlidir.
    Umarim aciklamam faydali olmustur.
    Kolay Gelsin
    ithalat-ihracat danismanlik : http://nepasun.com

Bu Konudaki Etiketler

Bookmarks

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Hakkımızda
2008'den beri sizlere PrestaShop ile ilgili teknik destek vermeyi amaçlayan sitemiz, şu anda 13.000 den fazla üye 15.000'e yakın mesaj ile kararlı bir biçimde yoluna devam etmektedir. Ayrıca PrestaShop dışında diğer sistem ve eticarete yönelik paylaşımlar ve konularada elimizden geldiğinde yanıtlamaya çalışıyoruz. Ayrıca eticarete yeni başlayan ve tecrübeli kişileri bir araya getirerek ortak bir paydada buluşturmayı amaçlamaktayız.
Sosyal Medya

Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0