Sayfa 1/2 12 SonSon
17 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: tr dili enabled (aktif) yaptığımda sayfa görüntüle

  1. #1
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Feb 2010
    Mesajlar
    8
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart tr dili enabled (aktif) yaptığımda sayfa görüntüle

    gerçekten çok acil biraz çabuk olursanız sevinirim

    dil paketi yüklü sağlam bir şekilde yükledim
    tr dili aktif yaptığım gibi site açılmıyor yani diğer dilerde de açılmıyor kompile gidiyor sebebi nedir acaba lütfen yardım
    None

  2. #2
    Administrator
    Üyelik tarihi
    Oct 2008
    Mesajlar
    2.931
    Tecrübe Puanı
    10

    Standart Cvp:tr dili enabled (aktif) yaptığımda sayfa görüntüle

    Kullandığınız versiyonu bildirirmisiniz?
    >> Lütfen çözülmüş konularınızın Başlıklarına [ÇÖZÜLDÜ] ibaresi ekleyiniz


    www.kalehosting.com.tr

  3. #3
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Feb 2010
    Mesajlar
    8
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp:tr dili enabled (aktif) yaptığımda sayfa görüntüle

    1.3.0 alpha 2 sürümünü kullanıyorum
    None

  4. #4
    Administrator
    Üyelik tarihi
    Oct 2008
    Mesajlar
    2.931
    Tecrübe Puanı
    10

    Standart Cvp:tr dili enabled (aktif) yaptığımda sayfa görüntüle

    O sürümü henüz hiç deneme fırsatım olmadı 1.2.5 Stabil Türkçe Sürümü Deneyip sonucu bildirirmisiniz?
    >> Lütfen çözülmüş konularınızın Başlıklarına [ÇÖZÜLDÜ] ibaresi ekleyiniz


    www.kalehosting.com.tr

  5. #5
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Feb 2010
    Mesajlar
    8
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp:tr dili enabled (aktif) yaptığımda sayfa görüntüle

    şu anda dedğiniz sürüm deniyordum ama
    1 error

    1. archive cannot be extracted

    dil paketini almıyor
    None

  6. #6
    Administrator
    Üyelik tarihi
    Oct 2008
    Mesajlar
    2.931
    Tecrübe Puanı
    10

    Standart Cvp:tr dili enabled (aktif) yaptığımda sayfa görüntüle

    hayır hayır bu bir dil paketi değil. Komple PrestaShop sürümü. 1.2.5 şu an ki prestayı kaldırıp bu sürümü kurarak deneyiniz.
    >> Lütfen çözülmüş konularınızın Başlıklarına [ÇÖZÜLDÜ] ibaresi ekleyiniz


    www.kalehosting.com.tr

  7. #7
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Feb 2010
    Mesajlar
    8
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp:tr dili enabled (aktif) yaptığımda sayfa görüntüle

    ok teşekürler

    direk presta dan indirmiştim 1.2 yi ona dil paketini yüklemeye çalışıyorudum olmadı

    ftp yi sıfırladım dosyaları sildim

    şimdi sizin hazırladığınızı deniyorum bakalım sorun verecekmi
    None

  8. #8
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Feb 2010
    Mesajlar
    8
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp:tr dili enabled (aktif) yaptığımda sayfa görüntüle

    sizin gönderdiğiniz sürümü de denedim admin paneline girebiliyorum yanlız ana sayfa boş gözüküyor

    admin paneli türkçe gayet iyi yanlız ana sayfa yı birtürlü göremedim

    yerdım lütfen
    None

  9. #9
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Sep 2009
    Mesajlar
    13
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp:tr dili enabled (aktif) yaptığımda sayfa görüntüle

    stable sürümde ana sayfa boş görünüyor

  10. #10
    Administrator
    Üyelik tarihi
    Oct 2008
    Mesajlar
    2.931
    Tecrübe Puanı
    10

    Standart Cvp:tr dili enabled (aktif) yaptığımda sayfa görüntüle

    Sorun şu, PHP Fatal error: Call to undefined method Db::getInstance() in /var/?./?./classes/Meta.php on line 89.
    Sorunun çözümü için /init.php dosyası açılır ve 81.satırdaki kod Comment altına alınır. Ardından altına 2 adet kod satırı eklenir ve sorun çözülmüş olur. Eklenmesi gereken satır ve comment edilmesi gereken alan aşağıdaki gibi olmalıdır:
    view sourceprint?

    Kod:
    $ps_language = new Language(intval($cookie->id_lang));
    setlocale(LC_COLLATE, strtolower($ps_language->iso_code).'_'.strtoupper($ps_language->iso_code).'.UTF-8');
    //setlocale(LC_CTYPE, strtolower($ps_language->iso_code).'_'.strtoupper($ps_language->iso_code).'.UTF-8');
    setlocale(LC_CTYPE, 'en_EN.UTF-8');
    setlocale(LC_NUMERIC, 'en_EN.UTF-8');
    şeklinde olacak. Çalıştığında sorun olmadığı görülecektir.

    Alıntıdır.

    Denemenizde Fayda var.
    >> Lütfen çözülmüş konularınızın Başlıklarına [ÇÖZÜLDÜ] ibaresi ekleyiniz


    www.kalehosting.com.tr

Sayfa 1/2 12 SonSon

Bu Konudaki Etiketler

Bookmarks

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Hakkımızda
2008'den beri sizlere PrestaShop ile ilgili teknik destek vermeyi amaçlayan sitemiz, şu anda 13.000 den fazla üye 15.000'e yakın mesaj ile kararlı bir biçimde yoluna devam etmektedir. Ayrıca PrestaShop dışında diğer sistem ve eticarete yönelik paylaşımlar ve konularada elimizden geldiğinde yanıtlamaya çalışıyoruz. Ayrıca eticarete yeni başlayan ve tecrübeli kişileri bir araya getirerek ortak bir paydada buluşturmayı amaçlamaktayız.
Sosyal Medya

Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0