2 sonuçtan 1 ile 2 arası

Konu: Herkese Selamlar

  1. #1
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Jan 2011
    Yer
    Izmir
    Mesajlar
    1
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Herkese Selamlar

    1.5 yıl evveldi sanırım bu Prestashop u bulmuştum. Acaba türkçe bilgi kırıntısı var mıdır diye bakarken presta-tr.com u buldum. Bilgi kırıntısından çok daha fazlası olduğunu gördüm. Aradan geçen zamanda eticaret haricindeki sistemlerle uğraştım. Şimdi eticaret çalışmalarına da başlıyorum. Google'a prestashop değil presta tr yazdım. Nasıl aklımda kaldıysa

    Gerçekten arkadaşlar ciddi ciddi presta-tr bana göre Türkiye'nin sadece ilk değil tek prestashop destek sitesidir. Birçoğu karşılıksız olan yardımlarınız için çok teşekkürler. Umarım yakında alışverişimiz de olur.

    iyi çalışmalar.
    None

  2. #2
    Administrator
    Üyelik tarihi
    Oct 2008
    Mesajlar
    2.933
    Tecrübe Puanı
    10

    Standart

    Güzel yorumların için çok sağol.

    Keşke sitemize sessizce girip ihtiyacını gideren günde 400 ziyaretçiden günde sadece 1 i 2 si bu tarz ufak bir yorum atsa bizde yaptığımız işten zevk alacağız. Daha çok faydalı olabileceğimiz şeyleri araştıracağız.

    Ama olmuyor herkes kısa yoldan işini görüp yolalmanın peşinde. Biraz daha insanlar burda verilmiş emeğe saygılı olsa süper olacak aslında.

    Neyse tekrar yorumun için çok teşekkür ederim. Umarım siten ile bol kazanç elde edersin
    >> Lütfen çözülmüş konularınızın Başlıklarına [ÇÖZÜLDÜ] ibaresi ekleyiniz


    www.kalehosting.com.tr

Bookmarks

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Hakkımızda
2008'den beri sizlere PrestaShop ile ilgili teknik destek vermeyi amaçlayan sitemiz, şu anda 13.000 den fazla üye 15.000'e yakın mesaj ile kararlı bir biçimde yoluna devam etmektedir. Ayrıca PrestaShop dışında diğer sistem ve eticarete yönelik paylaşımlar ve konularada elimizden geldiğinde yanıtlamaya çalışıyoruz. Ayrıca eticarete yeni başlayan ve tecrübeli kişileri bir araya getirerek ortak bir paydada buluşturmayı amaçlamaktayız.
Sosyal Medya

Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0