1 sonuçtan 1 ile 1 arası

Konu: byethost.com'a kuranlar için veritabanı aşaması çözümü burada

  1. #1
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Apr 2012
    Mesajlar
    1
    Tecrübe Puanı
    0

    Thumbs up byethost.com'a kuranlar için veritabanı aşaması çözümü burada

    slm. paketi kurma aşamasında veritabanı bölümüne geldiğinizde ayrı bir sayfa açarak byethost.com panel paneline girin. benim verdiğim link semboliktir. çünkü byethost kendi isminden sonra 1,2,3 vs. rakamlar verebilir. örneğin byethost.com7.com panel gibi.
    siz de kendi cpanel linkiniz ile giriş yapın. sağdaki beyaz alanda database management bölümünde MySQL Databases yazan yere girin. açılan yerde Create a NEW database yazan yerin altına istediğiniz bir ismi türkçe karakter kullanmadan girin. sonra hemen altındaki create database tuşuna basın. database hemen aşağıda gözükecektir. ismi de sizin verdiğiniz ismin başına bazı harfler ve rakamlar yazılmış şekilde olacaktır. örneğin b3_12345_veritabanim gibi.

    kurulum sayfasına dönün ve veritabanı adının girileceği bölüme örnekteki gibi kendi veritabanı adınızı kopyalayıp yapıştırın. localhost yazan yere soldaki mavi pencerede Account Information yazan bölümde MySQL hostname yazan yerin karşısındaki adresi kopyalayıp yapıştırın. kullanıcı adına da aynı yerde MySQL username yazan yerin karşısındaki kullanıcı adını kopyalayıp yapıştırın. şifre bölümüne de byethost'un size gönderdiği e-maildeki MySQL Password yazan yerin karşısındaki şifreyi kopyalayıp yapıştırın.

    hepsi bu kadar. hayırlı olsun...
    Konu kerasusajans tarafından (04-02-2012 Saat 07:58 PM ) değiştirilmiştir.

Bookmarks

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Hakkımızda
2008'den beri sizlere PrestaShop ile ilgili teknik destek vermeyi amaçlayan sitemiz, şu anda 13.000 den fazla üye 15.000'e yakın mesaj ile kararlı bir biçimde yoluna devam etmektedir. Ayrıca PrestaShop dışında diğer sistem ve eticarete yönelik paylaşımlar ve konularada elimizden geldiğinde yanıtlamaya çalışıyoruz. Ayrıca eticarete yeni başlayan ve tecrübeli kişileri bir araya getirerek ortak bir paydada buluşturmayı amaçlamaktayız.
Sosyal Medya

Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0