6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: Siteye Saat Eklemek

  1. #1
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Dec 2009
    Mesajlar
    3
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Siteye Saat Eklemek

    Arkadaşlar Bu Kod ile siteme saat eklemek istiyorum nasıl Bunu modül halinemi getirmek lazım?

    <center><object classid="clsid27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,29,0" width="220" height="300"><param name="movie" value="http://www.simresim.com/resim/flash-takvim-saat/saat-001.swf"><param name="quality" value="high"><embed src="http://www.simresim.com/resim/flash-takvim-saat/saat-001.swf" quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" width="220" height="300"></embed></object><br/><a href="http://www.petekoyun.com" target="_blank">kral oyun</a></center>
    None

  2. #2
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Feb 2009
    Mesajlar
    268
    Tecrübe Puanı
    11

    Standart Cvp:Siteye Saat Eklemek

    bunu modules klasörne at ve kur olacak. [file name=clock.zip size=68494]http://www.presta-tr.com/media/kunena/attachments/legacy/files/clock.zip[/file]

  3. #3
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Feb 2009
    Mesajlar
    268
    Tecrübe Puanı
    11

    Standart Cvp:Siteye Saat Eklemek

    istersende clock.tpl ye clock.swf yazan yere "www.simresim.com/resim/flash-takvim-saat/saat-001.swf" yapıştır boyutunuda 220 ye 300 de bu şekil olcak...

  4. #4
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Feb 2011
    Mesajlar
    17
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp:Siteye Saat Eklemek

    Bu modulu yukleyince müşteri hizmetleri modulu yukleniyor.Ve bir telefon numarası cıkıyor.Hatalı kodlama.
    None

  5. #5
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2010
    Yer
    Almanya
    Mesajlar
    1.657
    Tecrübe Puanı
    10

    Standart Cvp:Siteye Saat Eklemek

    Hatalı kodlama olmaz. Siz yanlışlıkla başka bir modul yüklüyorsunuzdur. saat modulü denenmiş ve klullanılan bir moduldür
    ithalat-ihracat danismanlik : http://nepasun.com

  6. #6
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Feb 2011
    Mesajlar
    8
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp:Siteye Saat Eklemek

    Arkadaşın dediği doğru bu saat modülü değil yanlış eklenmiş ama sadece clock.tpl dosysını açıp aşşağıdaki kod ile değiştirirseniz sorun çözülüyor.


    <div id="informations_block_left" class="block">


    <embed width="190" height="90" src="modules/clock/clock2.swf">

Bu Konudaki Etiketler

Bookmarks

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Hakkımızda
2008'den beri sizlere PrestaShop ile ilgili teknik destek vermeyi amaçlayan sitemiz, şu anda 13.000 den fazla üye 15.000'e yakın mesaj ile kararlı bir biçimde yoluna devam etmektedir. Ayrıca PrestaShop dışında diğer sistem ve eticarete yönelik paylaşımlar ve konularada elimizden geldiğinde yanıtlamaya çalışıyoruz. Ayrıca eticarete yeni başlayan ve tecrübeli kişileri bir araya getirerek ortak bir paydada buluşturmayı amaçlamaktayız.
Sosyal Medya

Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0