2 sonuçtan 1 ile 2 arası

Konu: PrestaShop için bakiye modülü varmı?

  1. #1
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Dec 2010
    Mesajlar
    1
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart PrestaShop için bakiye modülü varmı?

    Merhaba siteme prestashop kurdum ancak bakiye modülü arıyorum bulamadım acaba böyle bir modül varmı forumda daha önceki konulara baktım ama net bir bilgi göremedim.
    Örneğin kullanıcı benim banka hesabıma para yatırıcak 200 TL bende site üzerinden onun hesabına bu bakiyeyi aktarıcam sitede dilediği gibi harcıyabilicek? Böyle birşey mümkünmü acaba?
    None

  2. #2
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2010
    Yer
    Türkiye/Samsun
    Mesajlar
    1.668
    Tecrübe Puanı
    15

    Standart Cvp:PrestaShop için bakiye modülü varmı?

    Mümkün. Örneğin müşteriniz size 200 tl havale yaptı.50 tl'lik alışveriş yaptı ancak hesabında daha 150tl var. Bu müşterinizin hesabına 150 tl'lik kupon atayarak hesabında bulunan 150 tl lik kupon ile istediği zaman bu kuponu ile belirtilen kalan bakiyesi ile alışveriş yapabiliyor. Ve ayrıca bu müşterinize istediğiniz üründe satınalma sınırlamasıda verebiliyorsunuz. Eğer müşteriniz örnek 175 tl'li alışveriş yapmışsa size 25tl daha havale yapması gerekiyor.
    Admin panelden kupon seçeneklerinden düzenleme yapabilirsiniz. Bilinmesi gereken müşteriniz önce havaleyi yapıp, alışverişi tamamladıktan sonra kalan bakiyeye kupon ataması yapacaksınız.
    ithalat-ihracat danismanlik : http://nepasun.com

Bu Konudaki Etiketler

Bookmarks

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Hakkımızda
2008'den beri sizlere PrestaShop ile ilgili teknik destek vermeyi amaçlayan sitemiz, şu anda 13.000 den fazla üye 15.000'e yakın mesaj ile kararlı bir biçimde yoluna devam etmektedir. Ayrıca PrestaShop dışında diğer sistem ve eticarete yönelik paylaşımlar ve konularada elimizden geldiğinde yanıtlamaya çalışıyoruz. Ayrıca eticarete yeni başlayan ve tecrübeli kişileri bir araya getirerek ortak bir paydada buluşturmayı amaçlamaktayız.
Sosyal Medya

Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0