2 sonuçtan 1 ile 2 arası

Konu: Google Backlink-Pagerank ilişkisi

  1. #1
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2010
    Yer
    Türkiye/Samsun
    Mesajlar
    1.668
    Tecrübe Puanı
    15

    Standart Google Backlink-Pagerank ilişkisi

    Değerli arkadaşlar
    Günümüzde alan-alan adı hesabı olan herkes ücretsiz birçok shop sitesi kurabilmektedir.
    Shop sitenizi kurdunuz, tüm düzenlemeleri bitirdiniz, sisteminiz sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Üzülerek belirtmeliyimki boşa uğraşmışsınız.
    Çünkü;
    Bir alıcı google'de bir ürün ararken satınalmayı düşündüğü ürünün adını yazdığında tercihi ilk sayfada bulunan shop site olacaktır. Sizin siteniz ise yirmi hatta otuzuncu sayfalarda bulunmaktadır. Peki ne yapmalıyz?
    Öncelikle sitenizde arkadaşca url seçeneği aktif olmalıdır, her ürüne meta detayları verilmelidir. Sitenize her ürün eklediğinizde veya her ürün detayında düzenleme yaptığınızda sitemap güncellenmelidir.
    Bunları yaptıktan sonra google için asıl önemli husus; backlink meselesidir. Her önünüze gelen sitelere backlink verilmemelidir. Backlink vereceğiniz sitelerin pr (pagerank) değeri yüksek olmalıdır. En azından pr3 ve yukarı değerleri olan sitelere backlink vermeye özen göstermelisiniz. Sık sık sitenizin backlink analizini yaparak sitenizin google pozisyonunu takip altında tutunuz.BL (backlink) pr (pagerank) güncellemelerini takip ediniz.Ücretli backlink alımına itibar etmeyiniz. Google tarafından cezalandırılabilirsiniz. Her nekadar google amcanın pagerank sistemini değiştireceği hakkında dedikodu ve söylentiler olsada kesin bir bilgi olmadığında mevcut sistemin devamını varsayıyoruz.
    Not: Hiç kimse veya hiç bir kuruluş google'de ön sıralarda çıkacağınızı garanti edemez.Bu yöndeki telkin veya önerilere itibar etmeyiniz.
    Bu hususta sorularınızı memnuniyetle yanıtlarım.
    Kolay Gelsin
    ithalat-ihracat danismanlik : http://nepasun.com

  2. #2
    Member
    Üyelik tarihi
    Dec 2010
    Mesajlar
    63
    Tecrübe Puanı
    14

    Standart Cvp:Google Backlink-Pagerank ilişkisi

    oldukça yararlı bir yazı olmuş hocam spasiva...

    ayrıca sitenize (ç)alıntı içerik eklemeyin, google zannettiğimizden daha akıllı bunu algılıyor.

    site içeriğinizin özgün olmasına dikkat edin. bu özgün konu için tşk.
    Wordpressle herşey yaptım. e-ticaret hariç!

Bu Konudaki Etiketler

Bookmarks

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Hakkımızda
2008'den beri sizlere PrestaShop ile ilgili teknik destek vermeyi amaçlayan sitemiz, şu anda 13.000 den fazla üye 15.000'e yakın mesaj ile kararlı bir biçimde yoluna devam etmektedir. Ayrıca PrestaShop dışında diğer sistem ve eticarete yönelik paylaşımlar ve konularada elimizden geldiğinde yanıtlamaya çalışıyoruz. Ayrıca eticarete yeni başlayan ve tecrübeli kişileri bir araya getirerek ortak bir paydada buluşturmayı amaçlamaktayız.
Sosyal Medya

Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0