Merhaba arkadaşlar. Ben intenet üzerinden kontor işi ile uğraşıyorum. Hali hazırda online sanal kontor yükleyebileceğim biz sanal platformum var. Şimdi ben bayilerime sanal kontorün yanında sanal magaza da kullandırmak sanal posla bakiye yüklemelerini sağlamak istiyorum.

Kısaca sistem şu şekilde işliyor. Bayilerim ve bunların alt bayileri var. Bu bayilere istedikleri kadar bakiye açıyorum. Bu bakiye sayesinde bayiler istedikleri operatöre bakiyeleri kadar istedikleri numaraya kontor gönderebiliyorlar. Oluşturduğumuz alt yapı sayesinde (api) bizim sitemize gelen kontor siparişleri operatörlerin sanal distribitörlerine ulaşıyor. Buradan kontor istenilen operatör tarafından yüklendikten sonra bayinin bakiyesinden düşüyor. Dediğim gibi bu sistem halihazırda mevcut fakat ben bayilerin kredi kartları ile de alışveriş yapmasını istiyorum. kredi kartı ile bilgileri girdikten sonra otomatik bakiyesini eklenmesini istiyorum. Ayrıca genel olarak bayilerim cep telefoncuları olduğu için bu bayilere cep telefonları ve aksesuarları da satabileceği prestashop gibi bir sisteme adepte etmek istiyorum. kontor gönderimi için sanal platform var sadece prestashopa adapte edebilecek. Siteye üye olan kişilere bakiye açabilecek (kupon değil) bu bakiyeleri kadar sistemde aksesuar ve kontor satın alabilecek bir sistem yaptırmak istiyorum. Dün hepsiburada.com adresini gezerken gördüm. kontor alımı için onlarda benim istediğim gibi birşey yaptırmışlar sitelerine bakiyesi olan zaten atabilecek fakat bakiyesi olmayan tekil kullanıcılar kredi kartı onay vermesi halinde kontor yüklemesi olacak. (Tekil ve Toptancı kullanıcısı diyebiliriz.)Bİrine kredi kartı onay vermesi halinde kontor yüklemesi yada alışverişi gerçekleşecek toptancı kısmına ise kredi kartı onay vermesi halinde bakiye açacak ve bunu istediği gibi kullanabilecek.

bu tarz bir modül yapabilecek kişi arıyorum. Gerekli sanal kontor bilgileri verilecektir. yapabilecek arkadaşlar bana pm atsınlar gerekli bilgileri ve fiyat konusunda konuşalım.