8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: Modül Pozisyonlarını ayarlayamıyorum

  1. #1
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Nov 2010
    Mesajlar
    17
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Modül Pozisyonlarını ayarlayamıyorum

    Sanırım yeni eklediğim modüllerin ayarlamalarını yaparken bi yerde bi hata yapmış olmalıyım şu an modül pozisyonları ayarlamak istediğim zaman gerçekleştiremiyorum bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

    altta hatanınn resiminide veriyorum şimdiden teşekürler
    http://img140.imageshack.us/i/hataeo.jpg/
    None

  2. #2
    Administrator
    Üyelik tarihi
    Oct 2008
    Mesajlar
    2.927
    Tecrübe Puanı
    10

    Standart Cvp: Modül Pozisyonlarını ayarlayamıyorum

    o ekran modülün sağ kolona sol kolona ve diğer alanlara taşımaya yarar siz modülü yukarı aşağı taşıyacaksanız modül ekranından altındaki pozisyonlara girerseniz görürsünüz. eğer sağ - sol kolona aktarmak istiyorsanız modüller ekranından modül naklete basarsınız gelen ekranda istediğiniz modülü seçer alanı seçer kaydedersiniz.

    iyi günler
    >> Lütfen çözülmüş konularınızın Başlıklarına [ÇÖZÜLDÜ] ibaresi ekleyiniz


    www.kalehosting.com.tr

  3. #3
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Feb 2011
    Mesajlar
    18
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp: Modül Pozisyonlarını ayarlayamıyorum

    Modülü Naklet diye bir buton görmedim.üst kısımda pozisyonlar var sadece
    None

  4. #4
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2010
    Yer
    Almanya
    Mesajlar
    1.657
    Tecrübe Puanı
    10

    Standart Cvp: Modül Pozisyonlarını ayarlayamıyorum

    Pozisyonlar tıkladığında modul taşı göreceksin
    ithalat-ihracat danismanlik : http://nepasun.com

  5. #5
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Feb 2011
    Mesajlar
    18
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp: Modül Pozisyonlarını ayarlayamıyorum

    Bu sadece bulunduğu blockta kaydırma yapıyor.soldakini sağa sağdakini sola almak için ne yapmam gerekiyor.Naklet dediğiniz sadece bulunduğu bloktamı işlem yapar. editlemeye girdiğimde yer değiştirme deaktif olarak gözüküyor.


    [attachment=447]mdl.jpg[/attachment]

    Bir arkdaşım kodlardan yapmamı istemiş ve sonra kaldırıp tekrar kurmamı istemiş tags modülünü kaldırdım zip dosyası olarak nerden bulabilirm
    None

  6. #6
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2010
    Yer
    Almanya
    Mesajlar
    1.657
    Tecrübe Puanı
    10

    Standart Cvp: Modül Pozisyonlarını ayarlayamıyorum

    Bu resimde gösterdiğiniz modulün bulunduğu pozisyonu gösterir. Modul taşı tıklıcaksınız
    ithalat-ihracat danismanlik : http://nepasun.com

  7. #7
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Feb 2011
    Mesajlar
    18
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp: Modül Pozisyonlarını ayarlayamıyorum

    Benim sistem bu şekilde çıkıyor başkada bir buton göremedim


    [attachment=450]soru2_2011-03-06-2.jpg[/attachment]
    None

  8. #8
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2010
    Yer
    Almanya
    Mesajlar
    1.657
    Tecrübe Puanı
    10

    Standart Cvp: Modül Pozisyonlarını ayarlayamıyorum

    Transplant a module. Burdan taşıcaksınız
    ithalat-ihracat danismanlik : http://nepasun.com

Bu Konudaki Etiketler

Bookmarks

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Hakkımızda
2008'den beri sizlere PrestaShop ile ilgili teknik destek vermeyi amaçlayan sitemiz, şu anda 13.000 den fazla üye 15.000'e yakın mesaj ile kararlı bir biçimde yoluna devam etmektedir. Ayrıca PrestaShop dışında diğer sistem ve eticarete yönelik paylaşımlar ve konularada elimizden geldiğinde yanıtlamaya çalışıyoruz. Ayrıca eticarete yeni başlayan ve tecrübeli kişileri bir araya getirerek ortak bir paydada buluşturmayı amaçlamaktayız.
Sosyal Medya

Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0