10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Sayaç İhtiyacı

  1. #1
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Feb 2009
    Mesajlar
    3
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Sayaç İhtiyacı

    Arkadaşlar prets 1.1 türkçe kullanıyorum sitenin ön yüzünde sayaç göstermek istiyorum ama modüllerde aradım bulamadım acaba bildiğiniz bi modül var mı sayaç lazım
    None

  2. #2
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Jan 2009
    Mesajlar
    16
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp:Sayaç İhtiyacı

    bende böyle bi şey arıyorum . bu scriptin sayaç modülü varsa güzel olur valla
    [img size=150]http://img116.imageshack.us/img116/2848/logopf4.jpg[/img]

  3. #3
    Administrator
    Üyelik tarihi
    Oct 2008
    Mesajlar
    2.931
    Tecrübe Puanı
    10

    Standart Cvp:Sayaç İhtiyacı

    Şu an için bu tip bir sayaç modülü yok ilerki versiyonlarda çıkabilir teşekkürler
    >> Lütfen çözülmüş konularınızın Başlıklarına [ÇÖZÜLDÜ] ibaresi ekleyiniz


    www.kalehosting.com.tr

  4. #4
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Nov 2011
    Mesajlar
    3
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart

    indirme yapamıyorum
    None

  5. #5
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2010
    Yer
    Almanya
    Mesajlar
    1.657
    Tecrübe Puanı
    11

    Standart

    Sayac Modulü ektedir.
    Kolay gElsin
    Ekli Dosyalar Ekli Dosyalar
    ithalat-ihracat danismanlik : http://nepasun.com

  6. #6
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Nov 2011
    Mesajlar
    3
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart

    teşekkürler
    None

  7. #7
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Apr 2012
    Mesajlar
    24
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart

    sayaç modülünü nasıl türkçeleştirebiliriz

  8. #8
    Administrator
    Üyelik tarihi
    Oct 2008
    Mesajlar
    2.931
    Tecrübe Puanı
    10

    Standart

    admin panel / tercümeler / modül çevirileri TR ikonu
    >> Lütfen çözülmüş konularınızın Başlıklarına [ÇÖZÜLDÜ] ibaresi ekleyiniz


    www.kalehosting.com.tr

  9. #9
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Apr 2012
    Mesajlar
    24
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart

    Toplam ifadeler : 4498. Alanı açmak için alan başlığının üzerine tıklayınız.
    Warning, your hosting provider is using the suhosin patch for PHP, which limits the maximum number of fields to post in a form:
    1000 suhosin.post.max_vars için.
    1000 suhosin.request.max_vars için.
    suhosin sonrası ve talep sınırı artırmak için barındırma sağlayıcınıza danışınız 4598 en azından. veya el çeviri dosyasını düzenlemek.

    bu hatayı alıyourum ne yapmalıyım

  10. #10
    Administrator
    Üyelik tarihi
    Oct 2008
    Mesajlar
    2.931
    Tecrübe Puanı
    10

    Standart

    sunucunuz tüm tercümeleri aynı anda kaydetme becerisine sahip değilmiş.. Eğer isterseniz
    Kale Hosting İnternet Hizmetleri

    adresinden inceleyebilirsiniz paketlerimizi yalnız fiyatlar KDV hariçdir..
    >> Lütfen çözülmüş konularınızın Başlıklarına [ÇÖZÜLDÜ] ibaresi ekleyiniz


    www.kalehosting.com.tr

Bu Konudaki Etiketler

Bookmarks

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Hakkımızda
2008'den beri sizlere PrestaShop ile ilgili teknik destek vermeyi amaçlayan sitemiz, şu anda 13.000 den fazla üye 15.000'e yakın mesaj ile kararlı bir biçimde yoluna devam etmektedir. Ayrıca PrestaShop dışında diğer sistem ve eticarete yönelik paylaşımlar ve konularada elimizden geldiğinde yanıtlamaya çalışıyoruz. Ayrıca eticarete yeni başlayan ve tecrübeli kişileri bir araya getirerek ortak bir paydada buluşturmayı amaçlamaktayız.
Sosyal Medya

Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0