7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: ana sayfa editörü

  1. #1
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Jun 2009
    Mesajlar
    4
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart ana sayfa editörü

    ana sayfa editorunden ana sayfadakı yazıları degıstıremıyorum

    yazma ızınlerını verdıgım halde boyle bır yazı alıyorum

    Lütfen editör dosyasının yazılım izinlerini kontrol ediniz
    anlamıyorum bir turku sorunu cozemedımyardımcı olursanız sevınırım şimdiden tesekkurler
    None

  2. #2
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2009
    Mesajlar
    6
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp:ana sayfa editörü

    yazma izinlerini ftp denmi verdin yoksa paneldenmi verdin ?
    None

  3. #3
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2009
    Mesajlar
    2
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp:ana sayfa editörü

    arkadasım modulse e gir orada editorial dizini var editorial dizinin içindeki tüm dosyaların izinlerini 777 yap
    None

  4. #4
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2009
    Mesajlar
    15
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp:ana sayfa editörü

    Bende Birtürlü Yazılım İzni Veremedim Ftp Den Olmuyor

    "Lütfen editör dosyasının yazılım izinlerini kontrol ediniz"

    Diye Bir Uyarı Veriyor Söylenen Yeride Bulamadım.

  5. #5
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Jun 2009
    Mesajlar
    4
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp:ana sayfa editörü

    dedıgınız yazma ızınlerının hepsını yaptım ama hala aynıs orund evam edıyor sizin sıteden aldım kurdum bu scripti acaba bu scripte mı sorun var kendı sitesınden ındırdıgımde aynı haatyı almamıştım
    None

  6. #6
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Jun 2009
    Mesajlar
    4
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp:ana sayfa editörü

    Yazma izinlerinin hepsi yapıldı buna ragmen olmuyur ayrdım edersenzı cok memnun olurum
    None

  7. #7
    Member
    Üyelik tarihi
    May 2009
    Mesajlar
    54
    Tecrübe Puanı
    11

    Standart Cvp:ana sayfa editörü

    Arkadaşlar ftp'de modules klasoru içinde editorial klasoru var. Klasore'de yazma izni verin, içinde ki tüm dosyalara da yazma izni verin. Sorun %100 olarak çözülecektir.
    None

Bu Konudaki Etiketler

Bookmarks

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Hakkımızda
2008'den beri sizlere PrestaShop ile ilgili teknik destek vermeyi amaçlayan sitemiz, şu anda 13.000 den fazla üye 15.000'e yakın mesaj ile kararlı bir biçimde yoluna devam etmektedir. Ayrıca PrestaShop dışında diğer sistem ve eticarete yönelik paylaşımlar ve konularada elimizden geldiğinde yanıtlamaya çalışıyoruz. Ayrıca eticarete yeni başlayan ve tecrübeli kişileri bir araya getirerek ortak bir paydada buluşturmayı amaçlamaktayız.
Sosyal Medya

Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0