Sayfa 1/4 123 ... SonSon
31 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Banka Havalesi v0.5 Çalışmıyor

  1. #1
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Jun 2009
    Mesajlar
    27
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Banka Havalesi v0.5 Çalışmıyor

    Pretashop 1.4.4 TR yi yükledim Banka Havalesi v0.5 düzenledim aktif etttim.Çalışmadı.Siparişleri tamamlarken kapıda ödeme çıkıyor.Banka havalesi çıkmıyor.

    http://www.dogalmarketim.net
    None

  2. #2
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2010
    Yer
    Almanya
    Mesajlar
    1.657
    Tecrübe Puanı
    11

    Standart Cvp: Banka Havalesi v0.5 Çalışmıyor

    Ödemeler sekmesinden havale secenegi Türkiye secilmismi kontrol et
    ithalat-ihracat danismanlik : http://nepasun.com

  3. #3
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Jun 2009
    Mesajlar
    27
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp: Banka Havalesi v0.5 Çalışmıyor

    Bütün ülkeleri ve türkiyeyi seçtim

    sipariş tamamlamada en son aşamada onaylıyoruma tıklıyorum.Fatal error (OrderHistory -> id_order_state is empty) hatasını alıyorum
    None

  4. #4
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2010
    Yer
    Almanya
    Mesajlar
    1.657
    Tecrübe Puanı
    11

    Standart Cvp: Banka Havalesi v0.5 Çalışmıyor

    Vergi oranlari ve tasimayida tanittinmi. Türkiye icin bölge secimini hayir secmeniz gerek.
    ithalat-ihracat danismanlik : http://nepasun.com

  5. #5
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Jun 2009
    Mesajlar
    27
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp: Banka Havalesi v0.5 Çalışmıyor

    maalesef hepsini denedim ama olmuyor.
    http://www.dogalmarketim.net/ruveydam
    halilkanat@gmail.com
    975312468

    bir kontrol edermisiniz
    None

  6. #6
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Nov 2008
    Mesajlar
    9
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp: Banka Havalesi v0.5 Çalışmıyor

    aynı durum benimde problemim. eger cozum uretebilen varsa yanıtlayabilir mi?

  7. #7
    Administrator
    Üyelik tarihi
    Oct 2008
    Mesajlar
    2.931
    Tecrübe Puanı
    10

    Standart Cvp: Banka Havalesi v0.5 Çalışmıyor

    Ödemeler / Döviz (Kurlar) TL yi seçip etkin olarak kaydediniz.
    >> Lütfen çözülmüş konularınızın Başlıklarına [ÇÖZÜLDÜ] ibaresi ekleyiniz


    www.kalehosting.com.tr

  8. #8
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Jun 2009
    Mesajlar
    27
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp: Banka Havalesi v0.5 Çalışmıyor

    Bütün denilenleri yaptım.10 defa tekrar sıfırdan kurdum.Yine de sorunu çözemedim.

    En son aşamada Fatal error (OrderHistory -> id_order_state is empty) uyarısını alıyorum
    None

  9. #9
    Administrator
    Üyelik tarihi
    Oct 2008
    Mesajlar
    2.931
    Tecrübe Puanı
    10

    Standart Cvp: Banka Havalesi v0.5 Çalışmıyor

    yönetim panel bilgilerinizi iletin bir inceleyeyim
    >> Lütfen çözülmüş konularınızın Başlıklarına [ÇÖZÜLDÜ] ibaresi ekleyiniz


    www.kalehosting.com.tr

  10. #10
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Jun 2009
    Mesajlar
    27
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp: Banka Havalesi v0.5 Çalışmıyor

    maalesef hepsini denedim ama olmuyor.
    www.dogalmarketim.net/ruveydam
    halilkanat@gmail.com
    975312468halil

    şimdiden teşekkür ederim
    None

Sayfa 1/4 123 ... SonSon

Bu Konudaki Etiketler

Bookmarks

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Hakkımızda
2008'den beri sizlere PrestaShop ile ilgili teknik destek vermeyi amaçlayan sitemiz, şu anda 13.000 den fazla üye 15.000'e yakın mesaj ile kararlı bir biçimde yoluna devam etmektedir. Ayrıca PrestaShop dışında diğer sistem ve eticarete yönelik paylaşımlar ve konularada elimizden geldiğinde yanıtlamaya çalışıyoruz. Ayrıca eticarete yeni başlayan ve tecrübeli kişileri bir araya getirerek ortak bir paydada buluşturmayı amaçlamaktayız.
Sosyal Medya

Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0