Sayfa 1/2 12 SonSon
18 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: HANGİ SÜRÜMÜ KULLANMALIYIM

  1. #1
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Sep 2011
    Mesajlar
    11
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart HANGİ SÜRÜMÜ KULLANMALIYIM

    ARKADAŞLAR MERHABALAR ARANIZA YENİ KATILDIM PRESTA İLE DE YENİ TANIŞTIM.HANGİ SÜRÜMÜ KURMALIYIM DEVAMLI KULLANMAK VE TEMA ÇEŞİTLİLİĞİ DİL UYUMLULUĞU GİBİ ÖZELLİKLERE ÖNEM VERMEKTEYİM HANGİ SÜRÜMÜ KURMALIYIM BİR DE SON BİRŞEY SÖYLEYEYİM ÖYLE DEMO FİLAN OLMAYACAK KURACAĞIM SENELERCE KULLANILACAK HANGİ SÜRÜMÜ İNDİRMEM GEREKİYOR KAFAM KARIŞTI BENİM... TEŞEKKÜRLER
    None

  2. #2
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2010
    Yer
    Türkiye/Samsun
    Mesajlar
    1.661
    Tecrübe Puanı
    12

    Standart Cvp: HANGİ SÜRÜMÜ KULLANMALIYIM

    1.3 versiyondan itibaren kullanabilirsiniz. 1.3 versiyonu tavsiye ederim.
    Not:Büyük yazma
    ithalat-ihracat danismanlik : http://nepasun.com

  3. #3
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Sep 2011
    Mesajlar
    11
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp: HANGİ SÜRÜMÜ KULLANMALIYIM

    Eyvallah hocam sağolasın şu an 1.1 sürümü sitelerimden birinde yüklü tavsiyenize göre yükselteceğim inşaallah şu an zaten ödeme modüllerinden midir bilemedim havale ve kapıda ödeme olaylarında sıkıntı var kurarken bir sıkıntı yaşamadım aslında ama neden oldu bilemedim sepete ekleyip ödeme kısmına geldiğimde havale veya kapıda ödeme seçtiğimde hata veriyor sayfalar bu konuda bana ne tavsiye edersiniz neden olabilir sizce...
    Not:Küçük Yazdım
    None

  4. #4
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2010
    Yer
    Türkiye/Samsun
    Mesajlar
    1.661
    Tecrübe Puanı
    12

    Standart Cvp: HANGİ SÜRÜMÜ KULLANMALIYIM

    Yazma izinleri vs kontrol et. Forumda daha önce paylastigim serverconfigirasyon modulünü bul ve sisteminde yazma izin hatalarini bu sekilde tesbit edebilirsin.
    Bir cok arkadasimiz kurulum asamasinda giderilmemis hata uyarisina ragmen kuruluma devam etmektedir. Kurulum gerceklesmekte ancak sistemin isleyisinde sorunlar olabilmektedir. Sorunsuz bir prestashop icin kurulum asamasinda verilen hata uyarilarini gidermeleri gerekmektedir.
    ithalat-ihracat danismanlik : http://nepasun.com

  5. #5
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Sep 2011
    Mesajlar
    11
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp: HANGİ SÜRÜMÜ KULLANMALIYIM

    sağolun hocam iyiki varsınız son olarak sormak istediğim şey temayı düzenleme olayını nasıl yapabiliriz mesela forumda baktım prestashoptan çok güzel siteler çıkarmışlar bunun özel bir programı var mı ?
    None

  6. #6
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2010
    Yer
    Türkiye/Samsun
    Mesajlar
    1.661
    Tecrübe Puanı
    12

    Standart Cvp: HANGİ SÜRÜMÜ KULLANMALIYIM

    Aslinda Prestashop bircok shop sistemlere göre daha sade ve düzenleme,editleme vs. acisindan daha kullanisli. Mesela Oscommercede en ufak bir degisiklik icin gecelerinizi feda etmeniz gerekmektedir.
    Prestashop sistemde görünüm editlemek cok basittir. Ancak tabii biraz css bilgisi gerekiyor. Temanizin global.css dosyasinda butonleri, renkleri vs. kolaylikla degisiklik yapip kendi zevkinize göre düzenlemek mümkündür. css üzerinde calismak icin internetten dersler arastirip css bilginizi artirmaniz gerekmektedir.
    Kola gelsin
    ithalat-ihracat danismanlik : http://nepasun.com

  7. #7
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Sep 2011
    Mesajlar
    11
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp: HANGİ SÜRÜMÜ KULLANMALIYIM

    SAĞOLUN HOCAM BU ARADA SOLAR WEB SHOPUNUZ HOŞUMA GİTTİ ÖZELLİKLE HAREKETLİ BANNERİNİZ NASIL ENTEGRE ETTİĞİNİZİ SORABİLİRMİYİM ... BİRAZ FAZLA SORU SORDUM AMA KUSURUMA BAKMAYIN
    None

  8. #8
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2010
    Yer
    Türkiye/Samsun
    Mesajlar
    1.661
    Tecrübe Puanı
    12

    Standart Cvp: HANGİ SÜRÜMÜ KULLANMALIYIM

    Banner modulü ektedir. Slaytte gözüken resimler banner_images klasöründedir. Kendi resimlerinizi ayni boyut ve isimle bu klasöre atiniz. data.xml dosyasindanda bannerde gözüken resimlerinizin linklerini düzenleyebilirsiniz. yani bannerdeki resme tiklandiginda cagiracagi url adresi.
    Resim düzenlemeleri sonunda tools/smarty/compile klasöründen cookiesleri bosaltmaniz gerekmektedir. Yoksa eski resimleri görmektedir
    ithalat-ihracat danismanlik : http://nepasun.com

  9. #9
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Sep 2011
    Mesajlar
    11
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp: HANGİ SÜRÜMÜ KULLANMALIYIM

    compile altındaki herşeyi siliyimmi ?
    None

  10. #10
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Sep 2011
    Mesajlar
    11
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp: HANGİ SÜRÜMÜ KULLANMALIYIM

    hocam birde size zahmet prestashop 1.3.1 sürümünü buradan ekleyebilirmisiniz bu sitenin dosyalar bölümündeki prestashop 1.3.1 sürümünü denedim eksik dosya olabilir demişsiniz atarken herhangi bir sorunla karşılaşmadım.Sitedeki sürümde sorun olabilir mi
    None

Sayfa 1/2 12 SonSon

Bu Konudaki Etiketler

Bookmarks

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Hakkımızda
2008'den beri sizlere PrestaShop ile ilgili teknik destek vermeyi amaçlayan sitemiz, şu anda 13.000 den fazla üye 15.000'e yakın mesaj ile kararlı bir biçimde yoluna devam etmektedir. Ayrıca PrestaShop dışında diğer sistem ve eticarete yönelik paylaşımlar ve konularada elimizden geldiğinde yanıtlamaya çalışıyoruz. Ayrıca eticarete yeni başlayan ve tecrübeli kişileri bir araya getirerek ortak bir paydada buluşturmayı amaçlamaktayız.
Sosyal Medya

Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0