3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: Fikirlerinizi Alabilirmiyim?

  1. #1
    cnr
    cnr çevrimdışı
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2009
    Mesajlar
    8
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Fikirlerinizi Alabilirmiyim?

    Merhaba arkadaşlar, askerden yeni geldim ve kendi alanımda iş bulma problemi yaşıyorum. Birgün kardesimle bu online alisveris sitelerini konusurken sakayla karısık bizde yapalım nasıl oluyor falan diye konustuk ve benim kafama takıldı. Neyse biraz arastırmam dan sonra bu prestashop scriptini ve 1-2 script daha abuldum ve prestayı tercih ettim. Yavas adımlarla ilerledim ve işsiz bir şekilde bos durmaktansa yapabilecegim seyleri arastirdim ve kendimce ticari olarak satiş yapabilecegim birseyler buldum. Siteyi bugun itibariyle yayınladım, henuz müsterim yok ama bir umut ilerleyebilecegimi dusunuyorum

    Sattıgım ürünler yurt dışındaki temasım sayesinde temin edilecek ve gönderilecek. Sitenin ana sayfasınada bu konuda güzel bir açıklama ekledigimi dusunuyorum. Profesyonel olmadıgım kesin, hatalar eksiklikler mutlaka vardır. Olumlu olumsuz yorumlarınızı ekliyorum.

    www.secmekserbest.com
    None

  2. #2
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Sep 2009
    Mesajlar
    3
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp:Fikirlerinizi Alabilirmiyim?

    Merhaba;

    Siten güzel olmuş beğendim. bende senden yardım isteyeyim dedim. bende bu prestashopu türkçeye çevirmek istiyorum ama bir türlü başaramadım. defalarca programları kurdum kaldırdım falan ama olmadı. bana yardımcı olurmusun acaba. adım adım anlatırmısın. takılırsam buradan mesaj atarım sana.
    None

  3. #3
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Feb 2009
    Mesajlar
    148
    Tecrübe Puanı
    16

    Standart Cvp:Fikirlerinizi Alabilirmiyim?

    Başlangıç olarak başarılı ve güzel fikir. yalnız ürün bazını genişlet ne kadar çok ürün okadar müşteri demek.

    Önemle söylemek istediğim bişi de şu. sen zaten gayet uygun fiyatlara insanlara hizmet veriyorsun, bence işsizlik, sizlerin destekleri vs... bu gibi sözlerle insanların karşısına çıkmaktansa daha profesyonelce mesela türkiyenin en ucuz alışveriş sitesi gibi bir maruriyetle sanal post alacak paran olmasada güçlü bir kişilikle iddialı bir şekilde çıkman daha kazançlı olacaktır. günümüzde helede türkiyede sırf destek için ürün alacak olan insanların çoğu ölmüştür.

    İnsanlar güçsüz olduğun kanısına varırsa ödemeyi yapmaktan korkarlar.

    ALLAH yardımcın olsun azimle ilerlemeni tavsiye ederim.
    http://www.baysepeti.com

    http://www.trabzonmarket.com

Bu Konudaki Etiketler

Bookmarks

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Hakkımızda
2008'den beri sizlere PrestaShop ile ilgili teknik destek vermeyi amaçlayan sitemiz, şu anda 13.000 den fazla üye 15.000'e yakın mesaj ile kararlı bir biçimde yoluna devam etmektedir. Ayrıca PrestaShop dışında diğer sistem ve eticarete yönelik paylaşımlar ve konularada elimizden geldiğinde yanıtlamaya çalışıyoruz. Ayrıca eticarete yeni başlayan ve tecrübeli kişileri bir araya getirerek ortak bir paydada buluşturmayı amaçlamaktayız.
Sosyal Medya

Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0